Mornington Education
Utbildningar och Events för företag och privatpersoner inom följande specialområden:
Kost, Träning, Hälsa - Livsstil, Hotell, Restaurang och Service

 

11 november 2017

MÅ BRA DAG - ENERGIBOOSTA I NOVEMBER

Läs mer! »

Om Mornington Education

Mornington Education arrangerar utbildningar, träningsläger, kurser och event för privatpersoner och företag inom utvalda specialområden; träning, kost, hälsa, livsstil, HLR, hotell, restaurang och service. Vi samarbetar med dokumenterat bra föreläsare och utbildare.

Mornington Education har också erfarenhet av att arrangera slutna utbildningar, kurser och seminarier till företag och föreningar.

AFFÄRSIDÉ
Mornington Education är ett utbildningsföretag som erbjuder utbildningar, nätverksträffar/uppföljning, events (framförallt träningshelger) och konsultativa tjänster (inom i första hand träning/sport/kost och hälsa) för att öka våra kunders lönsamhet och stärka deras varumärke. Vi skall ha 100% nöjda och återkommande kunder.

VISION
Vi ska bli ett av Sveriges ledande utbildningsföretag genom att erbjuda de absolut bästa kurserna med de mest intressanta föreläsarna inom våra specialområden.

VÄRDERINGAR
Mornington arbetar sedan starten med en värdegrund som gör att vi alla vet hur vi skall agera mot våra kunder, gäster och mot varandra. Stolthet, vänlighet, värdighet, äkthet, engagemang och glädje är de värdeord vi arbetar med.

Utbildningar och Events för företag och privatpersoner inom specialområden: Kost, Träning och Hälsa, Hotell och Service samt Restaurang.

Läs mer om oss...